Ak Parti Kazlıçeşme'ye Aktı...

AK Parti'nin Zeytinburnu  Kazlıçeşme Meydanı'nda...

Başbakan Erdoğan Kazlıçeşme'de 1 Milyon Ak Parti'liye hitap ettiği konuşmanın satırbaşları...   Şu anda Taksim Meydanı boşaltıldı

Bu parklar asla işgal altında olamaz ve benim sabrım buraya geldi. Boşaltmazsanız bedeli ne olursa olsun Kılıçdaroğlu'na rağmen terör örgütlerine rağmen burayı boşaltacağız dedik. Şu anda Taksim Meydanı boşalttı. Belediye Gezi Parkı'nın içini boşalttı. Gerçek çevreciler şu anda iş başında. Atatürk Anıtı'nın oranın da çevresindeki çiçeklendirmeler yapıldı. Kim bu çevreci AK Parti iktidarı. Bunların çevrecilikle alakası yok. Bunlar yeşili duman ederler. Bunların dikili ağacı yoktur bu ülkede.

Haliç'i temizledik

Benden önce CHP'li başkan vardı. Kirlilik vardı, susuzluk vardı. Ah gençler özellikle 20 yaşındaki gençlere sesleniyorum. Onlara doğruyu anlatmak lazım; 180 km'den İStanbul'a su getiren bir belediye başkanı var. 2 yılda İstanbul'daki hava kirliliğini temizleyen bir belediye başkanı. Haliç'in nasıl koktuğunu biliyorsunuz değil mi? 2.5 milyar çamuru oradan çıkardık ve Alibeyköy'deki maden ocaklarına taşıdık.

Bu milet demokrasiye sahip çıktı

Biz sabrederiz ve hesabımızı sandıkta sorarız. 28 Şubat'ı merhum Erbakan'dan önce millete karşı yaptılar. Bunlar Cumhuriyet mitinglerini partimizi kapatma senaryolarını bize karşı hukuka karşı tertip ettiler. Bu millet sabretti sükut etti 12 Haziran'da bunun hesabını sordu. Bu millet demokrasiye her zamans sahip çıktı.

Türkiye sadece Taksim'den ibaret değildir, Kuğulu Park'tan ibaret değildir. Türkiye Kasımpaşa'dır, Fatih'tir, Üsküdar'dır.   Gazetevatan haberin devamı...