Arnavutköyspor sezonu açtı

Geçtiğimiz sezon son haftalarda aldığı şanssız yenilgilerle Yükselme Grubu'na katılma şansını yitiren Kırmızı-Beyazlılar yeni sezon için topbaşı yaptı.

Arnavutköy Hasan Doğan Stadında çalışmalarına başlayan ve haftanın 2 günü kros, 3 günü ise saha idmanları ile start veren Arnavutköyspor’da yeni oyuncularla da anlaşmalar sağlanıyor.
Dirik: Transferler önümüzdeki günlerde
Arnavutköyspor’u bu yıl da çalıştıracak olan tecrübeli teknik direktör Kemalettin Dirik, sıcak havaya rağmen oyuncuları ile yoğun bir idman temposu içine girdi. Yeni sezona oldukça diri ve istekli girmek için çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, hazırlık döneminde yeni oyuncular da denediklerini söyledi.


Geçen sezondan takımda sadece 7 oyuncu ile yollarına devam edeceklerini söyleyen Dirik; “Birçok oyuncumuza hiçbir zorluk çıkarmadan diledikleri kulüple anlaşma yapmaları noktasında önlerini açtık. Geçtiğimiz sezondan 7 oyuncumuz ile yeniden anlaşma sağladık. Yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarımıza 10 gün önce başladık ve takımımıza katılacak yeni oyuncuları da antrenmanlarda deneyerek kalitelerini görmeye çalışıyoruz. İlerleyen günlerde de kesin anlaşma sağladığımız oyuncuları kamuoyu ile paylaşacağız” dedi. Yerel Futbol Sitesi