BAŞKAN USTA ÜÇÜNCÜ DÖNEM İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLADI.

Gophaber editörümüz Ali Şükrü Kara, Gaziosmanpaşa sokaklarında Murat Haşhaş, Yaşar Haşhaş ve Emir Haşhaş ile dolaşırken Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile bir çöp konteynırının yakınında tevafuk etti.

Başkan Usta, temizlik işlerini takip ederken bir vatandaşın çöp kovasına çöpleri dökerken rüzgarın da etkisi ile gözleri önünde sokağa saçılmasını hayretler içinde izledi. Usta, "sokakları temizleyen işçilerimizin emeğine de yazık! Vatandaşlarımız çöpleri dökerken veya sokağa atarken daha dikkatli olmalılar. Temizlediğimiz yerler gördüğünüz gibi saat geçmeden bir kez daha çöple doluyor." Dedi. 

Daha sonra Murat Haşhaş ile sohbete başlayan Başkan Usta, Haşhaş'ı yeniden aktif siyasete davet ederek, Gaziosmanpaşa eksenli sohbete devam etti. Haşhaş Başkan Usta'ya çalışmalarında başarılar dileyerek, rekabetin Gaziosmanpaşa'nın faydasına olacağını ifade etti.

Başkan Usta saha çalışmalarının devam ettiğini belirterek, parti üst kurullarının onayı ile üçüncü dönem adaylık ve başkanlık için hazır olduğunu ifade etti.

İBB'nin İstanbul genelinde bazı minibüs hatlarının iptali Gaziosmanpaşa'da da gerçekleştirdiğini belirten Başkan Usta, "bu sorunun çözümü için İBB'ye öneriler sunduk. Daha kısa hatlarla bu sorunlar çözülebilir. Ayrıca vatandaşlarımız mağdur olmasın diye ilçe belediyesi olarak ring seferleri düzenlemeye başladık." Dedi.