Belediye Silip Süpürüyor...

60 kişilik ekip, bayram öncesi, 6 mekanik sulama, süpürme ve yıkama araçlarıyla cadde ve sokakları temizliyor. 1600 sokak ve 98 caddeyi düzenli olarak temizleyen ekipler, ibadethanelerde de bayram öncesi bakım yapıyor.

 

Sultangazi Belediyesi, bayram öncesi sokaklarda temizlik çalışmalarını hızlandırdı. “Bayramınız Bayram Olsun” sloganıyla hareket eden Sultangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, bayram öncesi cadde ve sokakların sulama, süpürme ve yıkama işlemlerini yapıyor. 60 kişilik ekip bayram öncesi 6 mekanik sulama, süpürme ve yıkama araçlarıyla cadde ve sokakları temizliyor.

 

Sabah 07.00’da başlayan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, akşam 16.00’ya kadar bin 600 sokak ve 98 caddeyi düzenli olarak süpürüyor. 7 gün 24 saat sokaklardaki tüm evsel atıkları toplayan ekipler bayram öncesi daha da hummalı bir çalışma içine girdi. Cadde ve sokaklarda sulama, süpürme ve yıkama yapan ekipler Sultangazililere güzel bir bayram yaşatmak için var gücüyle çalışıyor.

 

Ayrıca tüm ibadethanelerde de genel bir temizlik çalışması yapan Sultangazi Belediyesi, avizelerin temizlenmesine varıncaya kadar detaylı bir temizlik yapıyor.