'Erbakan Vakfı' Kuruluyor...

Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan, “Erbakan Vakfı”nın kuruluş çalışmasını bitirdiğini ve çok geniş bir istişare ile aldıkları kararlar neticesi çalışmalarına başlayacağını duyurdu.

Dr. Fatih Erbakan, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

ERBAKAN’IN EVLATLARINA VASİYETİ

Merhum  Liderimiz    Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN  Hocamızın sağlığında, vefatı sonrası  kurulmasını  arzu ettiği ve evlatları  tarafından  yürütülmesini  vasiyet  ettiği  ERBAKAN  VAKFI  kuruluş çalışmalarımız son aşamaya gelmiştir.

100 KİŞİLİK İŞTİŞARE HEYETİ

Söz konusu çalışma ile ilgili  bu kapsamda ;  konu son olarak  18/05/2013   tarihinde ANKARA  Ramada Plaza Otel de MİLLİ GÖRÜŞ camiamızın ve kanaat önderlerimizin önde gelen isimlerinden oluşan yaklaşık 100 kişilik bir heyet ile istişare edilmiştir.

Bu toplantıya Refah partisi Kurucu Genel   Başkanımız ve Yüksek İstişare Kurulu Üyemiz Sn. Ahmet TEKDAL  Bey, Bakanlarımızdan ve Yüksek İstişare Kurulu Üyemiz Sn. Fehim ADAK bey, ESAM Genel Sekreterimiz Sn. Prof. Dr. Arif ERSOY  başta olmak üzere  MİLLİ GÖRÜŞ Hareketinin Tek Temsilcisi olan SAADET PARTİMİZİN  GİK, Kurucular Kurulu Üyeleri , Yüksek Disiplin Kurulu Üyeleri,Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarından oluşan çok kıymetli şahsiyetleri katılmışlardır.

Tüm katılımcılar; Merhum Liderimiz  Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Hocamızın vasiyetinin  yerine getirilmesi ve  bu  vakıf aracılığı ile fikirlerinin ve hatırasının yaşatılması ,  aynı zamanda yeni nesillere aktarılması hususunda ittifakla görüş bildirmişlerdir.

ERBAKAN’IN FİKİRLERİ VE MİLLİ GÖRÜŞ DAVASINI YAŞATACAKLAR

Merhum Liderimiz; Prof. Dr. Necmettin  ERBAKAN   Hocamızın evlatları ve 40 yıllık dava arkadaşları tarafından kurulacak olan bu vakıf, MİLLİ GÖRÜŞ camiasının birlik ve beraberliğini  esas alarak Merhum Liderimizin hatırasını ve O’ nun ismiyle özdeşleşmiş MİLLİ GÖRÜŞ davasını (Temel prensiplerini ve istikametini muhafaza ederek )yüceltmek için Türkiye  ve Dünya çapında çalışmalar yapacaktır.

İnanıyoruz ki;  Tüm Milli Görüş camiası   Merhum    Liderimiz  Muhterem ERBAKAN  Hocamızın bu vasiyetine sahip çıkacak ve bu Vakfın çalışmalarında en üst düzeyde her türlü maddi ve manevi desteği  verecektir.

Bütün MİLLİ GÖRÜŞ camiasını sevindirecek bu çalışmaların hayırlara vesile olmasını CENABI ALLAH tan niyaz eder, kamuoyuna saygıyla duyururuz.

ERBAKAN  AİLESİ   adına,  Dr. M. Ali Fatih ERBAKAN

WWW.İVEDİHABER.COM