GAZİOSMANPAŞA’DA STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin geleceğini şekillendirecek olan 2025-2029 Stratejik Plan hazırlama çalışmalarını geniş bir katılımla sürdürüyor. Bu kapsamda ilçedeki kamu kurumlarının yöneticileri, muhtarlar ve belediye yetkililerinin katılımlarıyla Stratejik Plan Çalıştayı düzenlendi. Karşılıklı görüş ve önerilere yer verilen çalıştayda, Gaziosmanpaşa’nın öncelikli ihtiyaçları ve geleceğe yönelik projeler üzerinde ortak bir yol haritası belirlendi.

“ORTAK AKIL VE İŞ BİRLİĞİ İLE GAZİOSMANPAŞA’YI YÖNETMEK İSTİYORUZ”

Stratejik planı oluştururken her kesimden vatandaşın görüşüne önem verdiklerini vurgulayan Başkan Bahçetepe, “Ortak akıl ve iş birliği ile Gaziosmanpaşa’yı yönetmek istiyoruz. Bu anlamda yaptığımız saha ziyaretlerimizle ve bu tür toplantılarla katılımcılığı ve çok sesliliği ilçemizde hakim kılmak istiyoruz. Gaziosmanpaşa’mızın ihtiyaçlarını ve potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek, güçlü bir yol haritası oluşturmayı hedefliyoruz. Bu çalıştayın, hedeflerimize ulaşma noktasında bize doğru veriler sunacağına yürekten inanıyorum.” dedi.

“HİZMETLERİMİZİ ÇOK DAHA İLERİYE TAŞIYARAK, GAZİOSMANPAŞA’DA YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Göreve geldikleri günden bu yana ilçeye kazandırdıkları proje ve hizmetlerden de bahseden Başkan Bahçetepe, “Sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızla birçok alanda hizmet etmeyi amaçlıyoruz. İlk defa mahallelerimizde gezici kent lokantasını açtık. Su Kemeri Sosyal Tesisi’ni, ilçemize kazandırdık. Garajda yatan milli servetimiz TOGG’u yeni evlenen çiftlerimize verdik. Mevlana Mahallemizdeki kreşimiz, Eylül ayında hizmete girmiş olacak. Küçükköy’de gençlik merkezi ve emekli evini, 4-5 ay içinde tamamlayarak, ilçemize kazandırmış olacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı Halit Kıvanç Stadı’nın altındaki pazar alanını da 2 ay içinde hizmete açıyoruz. Bu hizmetlerimizi çok daha ileriye taşıyarak, Gaziosmanpaşa’da yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.