Gaziosmanpaşa'da 'TARİHİ BARIŞ'

Gaziosmanpaşaspor ve Küçükköyspor taraftarları Başkan Erol tarafından barıştırıldı. 

 

Gaziosmanpaşa'nın köklü takımlarından Gaziosmanpaşaspor ve Küçükköyspor taraftarları arasında nedeni net belli olmayan ve yıllardır süren kavga sona erdi. Her iki kulübün taraftar gruplarının barıştırılması için Erhan Erol tarafından düğmeye basıldı.

Amatör Kulüpleri Destekleme Derneği'nin girişimleri ile taraftar grupları önce ikna edildi. Daha sonra barışı perçinlemek için bir organizasyon düzenlendi.

 

Gaziosmanpaşaspor ve Küçükköyspor taraftarları barış programı için Pazar sahabı İstanbul Boğazı'nda gemide saha kahvaltısı düzenlendi. Düzenlenen kahvaltıya Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol, Başkan Yardımcıları Yılmaz Özkan, Suat Alkan, Amatör Spor Kulüpleri Dernek Başkanı Murat Yılmazer, Dernek Genel Sekreteri Mehmet Hayta, Gaziosmanpaşaspor Genel Kaptanı Sami Mendi, As Başkan Selahattin Solmaz, Gaziosmanpaşa taraftar liderleri Serdar Kuşakçılar, Murat Derindüşünceli, Küçükköy taraftar liderleri Ramazan Süt, Bayram ve her iki kulübün çok sayıda taraftarı katıldı.

 

İki kulüp taraftarı gemi güvertesinde bir birlerine karşılıklı sevgi ve saygı içeren sloganlar atarak kardeşliklerini perçinlediler.    

Her iki kulüp taraftarları yaptıkları ortak açıklamada yıllardır nedeni dahi belli olmayan kavganın kimseye fayda vermediğini, bugüne kadar karşılıklı olarak yaptıkları davranışların doğru olmadığını ve bundan sonra kardeşçe takımlarını desteklemeye devam edeceklerini ifade ettiler.

 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol ise tribün şiddeti ve çirkin davranışlardan dolayı insanların acılar çektiğini, yapılan bu barış ve kardeşlik köprüsünün ilçe için çok önemli olduğunu söyledi. Başkan Erol ayrıca barış için adım atan, çalışma yürüten herkese de teşekkür etti.

 

Programda taraftarlar Başkan Erhan Erol’a ve birbirlerine karşılıklı plaket ve çiçek verdiler. Gaziosmanpaşaspor Genel Kaptanı Sami Mendi’de Başkan Erhan Erol’a barışa katkısından dolayı bir plaket takdim etti.

Gaziosmanpaşa'da 'TARİHİ BARIŞ' Videosu...
Gaziosmanpaşa Küçükköy Tarfatar Grupları Barış... ile gophaber