Gönül sofralarında binlerce yürek

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı gereği düzenlediği Açık Hava Gönül Sofraları bugün de Yeni Mahalle Şehit Öğretmen Mustafa Gümüş Parkı’nda binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ve yardımcılarının da hazır bulunduğu sokak iftarında belediye ile vatandaşlar bu anlamlı günü birlik ve beraberlik içinde geçirdi. İftar öncesi yapılan tasavvuf müziği dinletisi ve semazen gösterisi de ilgiyle izlendi. Ezanın okunmasıyla binlerce kişi hep birlikte dua ederek iftarlarını açtılar. 
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin artık Ramazan aylarında bir geleneği haline gelen Hanımlara Yönelik Çarşamba Söyleşilerinde bu yıl da yine birbirinden değerli isimler Gaziosmanpaşalı hanımlar ile buluşuyor. Bugün de Uzm. Dr. Ayça Kaya, “Ramazan’da kilo vermenin püf noktaları” konusunda Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi, Konferans Salonu’nda Gaziosmanpaşalı hanımlarla bir söyleşi gerçekleştirirken, “Gönül Sohbetleri” adı altında başlatılan, sokak iftarlarının düzenlendiği mahallelerde seçilen bir camide teravih öncesi gerçekleştirilen sohbet programlarının Yeni Mahalle Küçükköy Merkez Camii’ndeki konuğu ise Doç. Dr. Emin Işık oldu.
Gaziosmanpaşa Belediye Bahçesinde teravih sonrası gerçekleşen açık hava etkinlikleri ise karadenizli sanatçı Resul Sarıkoç’un konseriyle devam etti. Belediye bahçesinde kurulu platformda sahne alan Resul Sarıkoç okuduğu karadeniz ezgileriyle geceye katılan Gaziosmanpaşalıların büyük beğenisini topladı.