GOP'ta Halk Meclisleri Devam Ediyor...

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol;  “Her şey özlenen ve beklenen Gaziosmanpaşa için”
 
 
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol mahalle toplantılarını göreve geldikleri yıldan bu yana sürdürdüklerini belirterek, 2011’den itibaren de Kaymakamlığında desteğiyle her yıl mahalle toplantılarının kesintisiz yapılacağını vurguladı. Erol , “Kul bilmediğinin düşmanıdır" sözünden hareketle, vatandaşlarımızla bir araya gelerek, her sorunu muhatabından öğrenmeyi hedefliyoruz. Bu toplantılar demokratik bir platform anlayışımızın ürünü olup, sizlerin sıkıntı ve sorunlarını birebir dinleyip çözme  odaklıdır’’ dedi.
 
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenlediği "Halk meclisleri Toplantısı 2011" toplantıları tüm hızıyla sürüyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür Merkezi, Konferans Salonu’nda yapılan üçüncü toplantı, vatandaşların sorunlarını ilçe yöneticilerine  ilk elden duyurmaları konusunda önemli bir adımı gerçekleştirmesine vesile oldu. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Türkiye gibi Gaziosmanpaşa ilçesinin de artık stratejilerini 2023 yılına göre planladığını belirterek, "Öncelikle böylesine duyarlı ve ilçesinin geleceği konusunda hassas bir kitleye sahip olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. 6,5 yıldan bu yana alt yapısı oluşturularak gelişen ilçemiz kısa bir süre içinde yepyeni ve büyük  projelerle İstanbul’un önemli ilçeleri arasına girmeye adaydır. Hep birlikte özlenen Gaziosmanpaşa’yı oluşturacağız" dedi.

Toplantıda konuşan  Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz’da  ilçenin özlenen ve beklenen Gaziosmanpaşa olması yönünde  hızlı adımlarla ilerlediğine dikkat çekerek, “Artık çağımız ‘battık, bittik’ edebiyatlarının bir işe yaramadığı tam aksine umut edip gerçekleştirmenin egemen olduğu görüşünden hareketle ilerliyor. Devletimiz şeffaf ve saydam olmalıdır. İşte bu toplantıda demokratik bir sistemin eseri paylaşımcı, hesap veren bir anlayış gereği düzenlenmiştir. Devlet menfaati bu ülkede yaşayan 73 milyon kişinin  menfaati demektir” dedi.

Toplantıda Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Avukat İsmail Ergüneş’in yanı sıra  ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile belediye başkan yardımcıları ve bölüm müdürleri tam kadro yer aldı. Toplantıda vatandaşlardan gelen istek ve talepler yetkililer tarafından yanıtlandı.