Murat Topaloğlu: Çözüm odaklı çalışacağız.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Murat Topaloğlu'na Gophaber editörümüz Ali Şükrü Kara, Murat Haşhaş ve Metin Kop ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Yardımcısı Murat Topaloğlu, "Gaziosmanpaşalı hemşerilerimiz belediye yönetimini bizlere teslim etti. Bizlere olan bu güvenlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Göreve yeni başladığımız bugünlerce Yıldıztabya'da geçmişten gelen bir sıkıntıdan dolayı toprak kayması yaşandı. Bu soruna olayı duyar duymaz Başkanımız Sayın Hakan Bahçetepe ile birlikte müdahale ettik. Vatandaşlarımızı oradan tahliye ederek, güvenli yerlere yerleştirdik. Onlar ile ilgili olarak şimdi gerekli kurumlarla bir toplantı organize ederek sorunlarını çözme noktasında çalışmalarımız sürüyor. Başkanımız Sayın Hakan Bahçetepe ile Gaziosmanpaşalı hemşerilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." Dedi.

Murat Topaloğlu Kentsel Dönüşüm, Emlak İstimlak, Fen İşleri, İmar ve Şehircilik, Park ve Bahçeler Müdürlükleri'nden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapacak.