Gaziosmanpaşa'da tarihe not düşülecek fotoğraf!

31 Mart 2024 yerel seçimler öncesi yapılan toplantılarda, seçimlerden sonra da kazanan veya kaybedenlerin bir araya gelmesi temennisinde bulunuldu. Seçimlerden iki ay sonra, Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden öncülüğünde, Yeniden Refah Partisi Adayı Ahmet Yılmaz'ın organizasyonunda aday olan isimler yemekte bir araya geldi.

Yerel seçimlerde kıyasıya yarışan adayların, yerel seçimler sonrası bir araya gelmesi Türkiye'ye örnek olacak siyasi nezaket fotoğrafı olarak tarihe geçti. Gaziosmanpaşa'da daha önce böyle bir toplantının gerçekleşmediği ifade edildi. 

Yemeğe Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, Gaziosmanpaşa eski Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Mürşide Çoban, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Aydemir, İyi Parti Adayı Erhan Özkan, BBP Adayı Fedai Karakol, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsa Yıldız, Yeniden Refah Partisi Adayı Ahmet Yılmaz, Hüda Par İlçe Başkanı Abdullah Ölmez, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İsmet Doğan, Emniyet Temsilcileri katıldılar.

Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden, seçim öncesi parti temsilcileri ve adaylarla aldıkları bazı kararlar neticesinde seçimlerin sakin geçtiğini ifade etti. Duvarlara afiş yapıştırmalar ve yüksek sesle propaganda yapılmaması yönünde aldıkları kararların olumlu sonuçlar verdiğini söyleyerek, sonrası seçimlerde de Gaziosmanpaşa'da uygulanan sistemin devam etmesini dilediklerini sözlerine ekledi. Yine kazanan, kaybeden tüm adayların seçim sonrası bir araya gelmesinden dolayıda duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe ise bugüne kadar Gaziosmanpaşa'ya hizmet eden tüm belediye başkanlarına ve yemeğe katılanlara teşekkür etti. Başkan Bahçetepe, kent vizyonunu daha ileri taşıyacak çalışmalar içerisinde olacaklarını söyledi. Gaziosmanpaşa'da birlikte yaşadıklarını, bazen gece yarısı telefonu çaldığını, ayakta ise cevap verdiğini ifade ederek insanların sorunlarını çözmek için bu görevlerde olduklarını belirtti.