Süleyman Soylu: Kızılay bizim çocukluğumuzun gençliğimizin yuvasıydı.

Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi, geçmiş dönemde de ilçenin önde STK'sı arasında yer alıyordu. Gaziosmanpaşalı bir çok iş adamı ve önemli değer mutlaka Kızılay ile iç içe oldu. İstanbul Milletvekili eski İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU'da Kızılay'ın bir üyesidir. Hatta Soylu'nun babsı Hasan Soylu geçmiş dönemlerde Kızılay Şube yöneticiliğinde bulunmuş bir isim.

Bu vesile ile Gaziosmanpaşa Kızılay Şube Başkanı İsmail Yamak ve yönetimi İstanbul Milletvekili eski İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU'yu ziyaret etti. Başkan Yamak, "Bir önceki dönem İçişleri Bakanımız ve Kızılay Şubemizin 36 yıldır Resmi Üyesi olan Sn.Süleyman SOYLU'yu Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi olarak ziyarette bulunduk.Göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz." Dedi.

Ziyarette konuşan Süleyman Soylu, "Gaziosmanpaşa Kızılay bizim çocukluğumuzun gençliğimizin yuvasıydı. Başkanımız İsmail Yamak, yöneticileri ve gönüllüleri ile birlikte hem o günleri yad ettik hem de yarınları. Bu vesileyle tekrardan tüm hemşehrilerimizi Kızılay'a kan bağışına davet ediyoruz." Dedi.