Beşyüzevler'e zor rakip!

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Beşyüzevlerspor hazırlık maçlarının en zorlusu olarak kabul edilebilecek maçta Spor Toto 3.lig ekiplerinden Kocaelispor ile deplasmanda Kocaeli Büyükşehir Belediye tesislerinde karşı karşıya geldi Kocaelispor sahadan 3-1 galip ayrılan taraf oldu.

Maça iyi başlayan Kocaelispor 3. dakikada Ahmet kaleci Özkan’nın üstünden aşırtma vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı boyunca üstün olarak görünen Kocaelispor’a kontrataklarla karşılık veren Beşyüzevler aradığı gollük pozizyonlarıda bulmasına rağmen ilk yarı 1-0 evsahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci Yarıya daha iyi başlayan Beşyüzevler sahaya ve iklim şartlarına alışınca kondisyon kuvvetini oyuna yansıtmaya başladı. Hasan’ın ayağından kaleyi yoklayan Beşyüzevlerin şutu direkten geri gelince, gelişen kontratakta defansında bireysel hatasından Kocaelispor Doğan’la skoru 2-0 a getirdi. Bu golden sonra defansta değişikliklere giden Teknik direktör Adem Mandıralı Edip’in yerine Serhat’ı sakatlanan Fatih’in yerine de Özgürü oyuna aldı. Bu değişikliklerle oyuna ortak bir futbol sergileyen Beşyüzevler Özgür’ün şık bir plaslesiyle sokuru 2-1'e getirmeyi başardı.

Bu  golden sonra karşılıklı ataklarla geçen maçta ikinci golün sahibi Doğan bir kez daha kaleci Özkanı mağlup etmeyi başardı skor 3-1 oldu. Maçın sonlarına doğru Hakan Koç’un yerine Mert Aşcı’yı oyuna sokan Beşyüzevler maçtan 3-1 mağlubiyetle  ayrıldı.

Haber: Metin AŞÇI - Yerel Futbol