Meslek Edindirme Kurs Kayıtları Başlıyor

2012-2013 yeni eğitim dönemi kurs kayıtları 01 Eylül 2012 tarihinde başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı sertifikalı meslek edindirme kurslarının yanı sıra Yabancı Dil, SBS hazırlık ve LYS-YGS takviye kurslarını da düzenleyecek.

Sultangazi Belediyesi’nin İlçe Halk eğitim Müdürlüğü desteği ile düzenlediği meslek edindirme kursları; işsizler ve meslek sahibi olmayanlar için büyük umut oldu. Cumhuriyet ve 75. Yıl Bilgi Evleri ile 50.Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen meslek edindirme kurslarında şimdiye kadar  2.910 kişi meslek sahibi oldu.

Meslek edindirme kurslarına her yıl ilginin artması Sultangazi Belediyesi’ni de harekete geçirdi. Kurs yelpazesini genişleten Sultangazi Belediyesi, ihtiyaç duyulan ya da talep olan birçok dalda kurs açmaya hazırlanıyor.

2012-2013 yeni eğitim dönemi kurs kayıtları 01 Eylül 2012 tarihinde başlıyor. Kurslarda Milli Eğitim Bakanlığı sertifikalı bilgisayar kullanımı, el sanatları, giyim, ev mefruşatı, kalorifer ateşçiliği, muhasebe, makine nakışı, modelistlik, kuaför eğitimleri verilecek.

İstihdam ve meslek kazandırmaya yönelik kurslarla sınırlı kalmayan Sultangazi Belediyesi, eğitime de ağırlık veriyor. Bu amaçla okuma-yazma, Yabancı Dil ( İngilizce, Arapça), SBS hazırlık ve LYS-YGS takviye kursları da düzenlenecek.

Eğitim kurslarında sporda unutulmadı. 50. Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen kurslarda çeşitli spor dalları ile halk oyunları eğitimleri de verilecek.

Meslek Edindirme ve eğitim kursları hakkında detaylı bilgi  444 23 32 numaralı telefonla edinilebilir.