Son Gündem'de Gündem Değerlendirildi...

Gazeteci Mehmet Ceylan’ın hazırlayıp sunduğu, Son Gündem Programı Ekin TV’de başladı.

 

Her hafta çeşitli konuları ele alan Mehmet Ceylanla Son Gündem Programı, artık Ekin TV’de Cumartesi günü 12.00 ile 14.30 arası yayında olacak.

 

Ekin TV’de ki Mehmet Ceylanla Son Gündem Programı’nın ilk konukları Saadet Partisi İl Başkanı Selman Esmerer, yazar Hüseyin Demir, Gazeteci Ali Şükrü Kara ve Sanatçı Mustafa Çayan oldular.

 

Programın ilk bölümünde Mehmet Ceylan, Ali Şükrü Kara ve Hüseyin Demir, Süheyl Batum’un askerlerle ilgili söylediklerini ve Başbakan Erdoğan’ın Kıbrıs için söyledikleri tartışıldı.  Sanatçı Mustafa Çayan ise söylediği protest eserlerle programa renk kattı.

 

Hüseyin Demir, Süheyl Batum’un ortamı tahkir etmek amacıyla bazı şeyler söylediğini ve doğru bulmadığını ifade etti. Kıbrıs’ta pankart açanları da tasvip etmediğini söyledi.

 

Ali Şükrü Kara ise Süheyl Batum’un söylediklerini doğru bulmadığını, Ordu’nun siyasete çekilmemesi gerektiğini ifade etti. Kara, Sayın Başbakan’ın da zaman zaman ters cümleler kurduğunu, Kıbrıs için söylenen kelimeleri de tasvip etmediğini söyledi.

 

Programın ikinci bölümünde ise Mehmet Ceylan ve Ali Şükrü Kara, Saadet Partisi İl Başkanı Selman Esmerer’i çapraz ateşe alarak sorular sordular.

 

Esmerer, kendilerinden ayrılıp Has Parti’ye geçenlerin oranının % 3 civarında olduğunu, genel seçimlerde hedeflerinin İstanbul’da % 15 ülke genelinde barajı geçmek olduğunu belirtti.  Esmerer ayrıca Kara’nın sorusu olan Meydanlarda 500 bin kişi topluyorsunuz ama sandıktan neden 50 bin oy zor çıkıyor? Şeklinde ki sorusuna; Ak Parti’lilerin seçmenleri CHP gelir korkusu ile kendilerine yönelttiklerini ve ‘Hoca Ak Parti’ye oy verildin denildi dediklerini ama bu hocanın Necmettin Erbakan olmadığın ve hocanın kim olduğunu kendilerinin de bilmediklerini söyledi.

Önemli bir izleyici kitlesine sahip Ekin TV'de siyasete ve gündeme ilişkin olarak yapılan Son Gündem Programı, önümüzde ki günlerde A.Adaylarının kendilerini tanıtmaları için uygun bir zemin olarak görülüyor.   VİDEOLARI FACEBOOK İZLEMEK İÇİN  MEHMET CEYLANLA SON GÜNDEM PROGRAMI - EKİN TV 1. BÖLÜM   MEHMET CEYLANLA SON GÜNDEM PROGRAMI - EKİN TV 2. BÖLÜM