Kültür Merkezi'nin adı var kendi yok!

Gaziosmanpaşa'da kullanışlı bir Kültür Merkezi'nin olmayışı okulların ilçe dışında salon tutmalarına neden oluyor.

Evliya Çelebi ilçe dışında salon bulmak durumunda kalan ne ilk okul ne son olacak gibi!

Gaziosmanpaşa'da adı Kültür Merkezi olan ama içeriğinde alışveriş merkezi şeklinde bulunan yapı dolayısı ile verimli kullanılamıyor. Son olarak Gaziosmanpaşa Evliya Çelebi İlköğretim Okulu'da ilçe dışında bir salon bulmak durumunda kaldığı gözlendi. 

Evliya Çelebi İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu kültür sanat gecesi Bayrampaşa Kültür Merkezi'nde yapıldı. Görsel Sanatlar Öğretmeni Arzu Öksüz öncülüğü'nde hazırlanan Görsel Sanatlar Sergisi, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar YAVUZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet HACIOĞLU tarafından açıldı.

 

Sergide, öğrencilerin hazırlamış olduğu kolaj, karakalem, yağlıboya çalışmaları ve ahşap kaplama işleri büyük beğeni topladı. Serginin ardından Müzik Öğretmeni Gökmen ÖZTÜRK öncülüğünde hazırlanan okul korosu dört parça seslendirdi. Farklı yörelerden sergilenen halkoyunu gösterilerinin ardından Evliya Çelebi İÖO öğretmenlerinden oluşan Grup 5yüz sahne aldı. Gökmen ÖZTÜRK, Hasan DİNÇER, Sinem YETGİN ve Hilal ÇAVAK'tan oluşan ekibin söylediği şarkılara salonu dolduran 700' e yakın öğrenci coşkulu bir şekilde eşlik etti.