GOP'a 6 Sağlık Ocağı...

Gaziosmanpaşa’da muhtelif yer ve mahallerde yapılacak olan 6 adet yeni Sağlık Ocağı ile ilgili olarak Belediye basın biriminden yapılan açıklama şöyle;

 

Gaziosmanpaşa Belediyesi ilçedeki sağlık yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Koruyucu sağlık hizmetleri açısından önemli bir rol üstlenen sağlık ocaklarını her mahalleye yaymak için 6 yıldan bu yana önemli yatırımlar gerçekleştiren belediye her mahalleye bir sağlık ocağı ve büyük mahallere de ikişer sağlık ocağı kazandırmayı hedefliyor. Bu yıl bağışçılar tarafından yaptırılan 769 Sokak, Mehmet Niyazi Özdemir, 1168 Sokak, Namık Kemal, Şehit Hakkı Arlon ve 1030 Sokak parklarında olmak üzere 6 sağlık ocağı tamamlanacak. Ayrıca yıl sonuna kadar da Çilekli, 1181 Sokak, Hakkı Demir ve Ahmet Davutoğlu parklarında sağlık ocaklarının inşaatına başlanarak tamamlanması hedefleniyor.  

 

198.5 m2 den oluşan Sağlık Ocaklarının her birinde 6 poliklinik, 1 acil müşahede, 1 labaratuar ve 1aşı odası yer alıyor. Sağlık ocaklarında 1 doktor, 1 hemşire, 1 ebe ve 1 temizlik görevlisi hizmet verecek.