Başkandan Engelli Yaklaşımı

Gaziosmanpaşa'da Sakatlar Derneği'nin bulunduğu belediye binasının satışı ve sakatların yersiz kalma durumu çokça konuşulmuştu. Erhan Erol'un engelli ve sakatlara yönelik yaklaşımı da uzun zamandır uzak ara görünüyordu.

İBB’nin Engelliler Yaz kampını ziyaret ederek Gaziosmanpaşalı ailelerin hal ve hatırlarını soran Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ‘’Amaçlarının engellileri yaşamın her alanına katmak olduğunu belirtti.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, İBB’nin Florya’daki  Engelli Yaz Kampını ziyaret etti. Beraberinde GOP kaymakamı Seddar Yavuz’unda yer aldığı ziyarette yaz kampında kalan 15 Gaziosmanpaşalı aile sürpriz şekilde kendilerini ziyaret eden Belediye Başkanı Erol’a teşekkür ettiler. Aileler ve çocuklarıyla tek tek ilgilenip hal hatır soran Dr. Erhan Erol, amaçlarının engellileri yaşamın her alanına katmak olduğunu belirterek,’’ Anlayışımız gereği ben ve tüm belediyeci arkadaşlar engellilerin her türlü sorununu çözmek için büyük gayret sarf ediyoruz. Bu yaz kampı da engelli ailelerimizin birbirleriyle kaynaşıp mutlu günler geçirmeleri için ideal bir ortam sağlıyor’’ dedi. Dr. Erhan Erol daha sonra Kaymakam Seddar Yavuz ile birlikte kampta kalan ailelerle anı fotoğrafı çektirdiler.