Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay personelle bayramlaştı

Bayram öncesi son mesai gününde Başkanlık Binası’nda yapılan törene Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve eşi İlknur Altunay, Başkan Yardımcıları Fevzi Dülger, Nurgün Güngören, Mustafa Birinci, Hakan Ceylan ve Av. Hacı Orhan, Belediye Meclis üyeleri, birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

HİZMETTE SABIR VE HOŞGÖRÜ

Bu bayram personelle toplu olarak bayramlaşmayı tercih eden Belediye Başkanı Cahit Altunay, yaptığı kısa konuşmaya, vefat eden belediye personelini rahmetle anarak başladı. Belediyeciliğin halka hizmet amaçlı kutsal bir görev olduğunu ifade eden Başkan Altunay, bu konuda personelin daha sabırlı ve hoşgörülü olmasının önemini vurguladı.

HUZURLU VE MUTLU BAYRAMLAR

Sultangazililerin bayramı huzur ve mutluluk içinde idrak edebilmeleri için belediye olarak bütün hazırlıkların tamamlandığını belirten Başkan Cahit Altunay, çalışanlara tek tek teşekkür etti ve Kurban Bayramları’nı tebrik etti.

Bayramlaşma töreninde, belediye çalışanlarına Başkan Altunay’ın eşi İlknur Altunay tarafından yapılan helva ve lokma ikram edildi.