Milli Eğitim'den 'Sağlık Odası'

Açılışa Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Özel Bilge Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Müşteba SEVİL, Cemal Gürsel İlköğretim Okulu müdürü Recep Erkovan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul aile birliği üyeleri, Bilge Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Nurcan Topçu ve çok sayıda davetli katıldı.

Ahmet Hacıoğlu konuşmasında şunları söyledi: “Milli Eğitim Bakanımızda konuyla ilgili memnuniyetlerini dile getirmiştir. Eğitime destek vermek amacıyla başlatılan proje kapsamında öğrenci velilerimiz gönül rahatlığı ile çocuklarını okula gönderebilirler. Başlarına gelebilecek en küçük hadise de uzman doktorlarımız gerekli müdahaleyi göstereceklerdir. Tam teşekküllü bir hastane odasını aratmayan sağlık odasını gerçekleştirdiklerinden dolayı tüm Bilge Hastanesi idareci, yönetici ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Özel Bilge Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Müşteba SEVİLise yaptığı konuşmada, “Hastanemiz bölgesinde bir ilki gerçekleştirmiştir. Okulumuza sağlık odasını kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

 

Sağlık Odasının açılması için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden izin alınmasından yapım aşamasına kadar tüm işlerini takip eden Özel Bilge Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Nurcan Topçu şunları söyledi. “Kullanılamaz bir halde olan sağlık odasının parke ve camlarını değiştirerek, boya badana işlerini gerçekleştirdik. Gerekli afişler tasarlandı ve sağlık malzemeleri temin edildi. Sağlık odasını miniklerimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşamaktayız.” dedi.