Ödemeler Artık İnternet Üzerinden Yapılabiliyor

Daha önce “e-Belediye” hizmetleriyle vatandaşların birçok işlemi sanal ortamda yapmasını sağlayan Sultangazi Belediyesi, şimdi de aynı yolla Sultangazililere ödeme kolaylığı sağladı.

Sultangazililer artık, evlerinden ya da işyerlerinden internete girerek, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan-reklam vergisi gibi ödemelerini yapabiliyor.

Bunun için   www.sultangazi.bel.tr adresindeki “e-Belediye” bölümüne girip, “Borç Ödeme” ve/veya “Tahsilatlar” butonuna tıklayarak ödeme yapılabiliyor.

Teknolojik yolla yapılan bu hizmet sayesinde vatandaşlar hem zaman kaybetmiyor, hem de istedikleri zaman borçlarını ödeme imkanına kavuşuyorlar.
 
HİZMETTE TEKNOLOJİ FARKI

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, belediye olarak vatandaşların daha iyi hizmet almaları maksadıyla teknolojiyi en verimli şekilde kullanmaya çalıştıklarını söyledi.

Altunay, “Vatandaşlarımız sanal ortamdaki hizmetlerimizle daha kaliteli hizmet alıyorlar. Böylece belediyeye gelmelerine gerek kalmadan işlemlerini yapabiliyorlar.

Daha önce hizmete sokulan e-Belediyecilik hizmetleriyle beyannamelerini verebilen, imar durumları hakkında bilgi alabilen Sultangazililer şimdi de ödemelerini internet üzerinden yapabiliyorlar.

Sultangazi Belediyesi olarak vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştıracak uygulamalar sürekli hizmete sokulacak” dedi.