Bayrampaşa Spor yeni sezon çalışmalarına başladı.

 Bayrampaşa Belediye Standında başlatılan çalışmalar Teknik Direktör Taşkın Güngör ve Yardımcı Antrenör Numan Uludere,  kontrolünde geçiyor.

Uzun bir aradan sonra idmanlara başlayan yeşil kırmızılı ekipteki futbolcuların istekli oldukları görülüyor. Tüm hızıyla sürdürülen çalışmalara takıma resmi imzalar atıldıktan sonra yeni transferlerinde katılması bekleniyor.  

Bayrampaşa camiasına yakışır takım yaratacağız  

Teknik Direktör Taşkın Güngör yeni sezon çalışmalarının başladıklarını belirterek yeni sezonun spor camiasına hayırlı olmasını diledi. Klasman maçlarında göreve geldiklerini söyleyen Güngör;“ Çalışmaların olumlu geçmesini ümit ediyorum. Bizler kaldığımız yerden başarılı bir şekilde devam edeceğiz. Geçen seneki statü ile bu seneki statü tamamen farklı bunun için çok çalışacağız. Takım olma yolunda ilerleme kaydederek her geçen gün daha iyi noktaya geleceğiz. Bayrampaşa camiasına yakışır takım yaratacağız. Yeni sezonda maçlarımızı taraftarlarımızın zevkle izleyeceklerini düşünüyorum. Grubun 18 takımdan oluşmasını olumlu yönde karşılıyorum”dedi.    [Bayrampaşa Gündem]