Sultangazi SP den Halim Göksay'a vefalı davranış

Merhum muhtar Halim Göksay Saadet Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı tarafından vefatının yedinci gününde düzenlenen bir programla anıldı…

Saadet Partisi konferans salonunda düzenlenen programa muhtar arkadaşları, aile yakınları, teşkilat mensupları, dost ve sevenleri büyük ilgi gösterdi.
Programda bir konuşma yapan ilçe başkanı Hasan Akpınar,” Halim Göksay samimi bir dava adamıydı. Vefalı bir dosttu. Gönül adamıydı. Bizler de sevenleri olarak O’na karşı vefalı olmak adına bu programı tertip ederek hayırla yâd ediyoruz. Mekânı cennet olsun” dedi.
Kur’an tilavetinin yapıldığı, ilahilerin söylendiği, duaların edildiği programda, Şenol Bektaş’ın hazırladığı, Halim Göksay ile ilgili sinevizyonun izlenmesinde hatıralar canlandı, hüzünlü anlar yaşandı.
Aile fertleri adına konuşmasında Yunus Göksay “ Amcama karşı gösterilen bu vefalı davranış için önce programı tertip eden ilçe yönetimine, geceye katılan tüm dost ve sevenlerine Göksay ailesi olarak teşekkür ederiz, Allah sizlerden razı olsun” dedi.
Programa konuşmacı olarak katılan Derviş Özdemir hoca ise, ölüm ve ötesi ile ilgili çarpıcı bilgiler verdi.