İsmetpaşa'nın geleceği konuşuldu...

İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Bayram Döğer, Ak Parti Sultangazi İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Ağrılılar Derneği Başkanı Suat Öztürk, Radyo Program Yapımcısı Umut Öztürk, İş adamı Remzi Düzcü, İsmetpaşa Mahalle Muhtarlığı azaları ve cami imamlarının katıldığı sabah kahvaltısında İsmetpaşa Mahallesin de yapılan çalışmalar ve mahallenin sorunları masaya yatırıldı.

İşadamı Emek Ayakkabı Sahibi Remzi Düzcü’nün organize ettiği sabah kahvaltısında konuşan İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Bayram Döğer, “ Bu mahallenin ekmeği ile büyüdüm. Vefa borcumuzu ödemek için bütün gücümüzle çalışıyoruz” dedi. Mahallelerinin en büyük sıkıntılarının okul eksikliği olduğunu belirten Döğer, “ Mahallemizde ki, okul sorunun çözmek için daha önce tespit ettiğimiz mahallemizin farklı kesimlerinde yer alan 3 adet okul yeri ayırıyoruz. Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalar mahallemizin çehresini değiştirdi.

Yaklaşık 40 sokağımız da yol parke döşemesi yapıldı. Gaziosmanapaşa’dan ayrıldıktan sonra mahallemizde hırsızlık vb. suçlarda yüksek oranda düşüşler yaşandı. Başta Sayın Kaymakamımız Yusuf Ziya Çelikkaya, Belediye Başkanımız Sayın Cahit Altunay, İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Yusuf Yüksel ve tüm yerel yöneticilerimize mahallemize yapmış oldukları katkılardan ve desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İş adamı Remzi Düzcü ise, İsmetpaşa Mahallesinin geleceğinin parlak olduğunu ve İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Bayram Döğer’in yapmış olduğu çalışmalardan dolayı ilçede bir numara olduğunu belirtti. [Pusula İstanbul]