Genç Kürsü Devam Ediyor...

Gaziosmanpaşa Genç Kürsü Vizyon 2023 programları hız kesmeden devam ediyor.   İl Başkanlığı tarafından hazırlanan davetiyeler, ilçe binasında hummalı bir çalışma ile zarflanıyor ve Gaziosmanpaşa'da ikamet eden 18-30 yaş arası (Genç Seçmenler) isimler hazırlanarak etiketleniyor. Binlerce kişilik bir çalışmadan bahsediyoruz. Sadece Karadeniz Mahallesinde 2 gün içersinde 11 bin civarında davetiye dağıtıldı.

Her haftasonu, Cumartesi ve Pazar akşamları düzenlenen programlar, bugüne kadar sırasıyla Şemsipaşa, Hürriyet, Barbaros Hayrettin Paşa, Karadeniz, Kazımkarabekir ve Mevlana ve Karayolları mahallelerinde icra edildi.

Gaziosmanpaşa'da bulunan 16 mahallenin tamamında yapılacak olan programlarda, geceye katılan ve hayallerini anlatan gençler arasında yapılan çekilişle ise 100 temel eserden oluşan kitap seti,Dijital Fotoğraf Makinası, Cep Telefonu ve Dizüstü Bilgisayar hediye ediliyor. Evsahibi mahalle teşkilatının hazırladığı sürpriz gösteriler ise gecelere renk katıyor.

Programlarda gençleri yalnız bırakmayan isimler ise, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ve mahallelerde buşunan STK yöneticileri oluyor. Gençlerin hayalleri ve sözleri üzerine teker teker söz alıp cevap veriyorlar ve Gaziosmanpaşa'nın 2023 hakkında çalışmaları hakkında bilgi veriyorlar.

Yapılan programlar hakkında daha fazla resim ve video paylaşımlarını, yapılacak olan programların zaman ve mekan bilgilerini, Ak Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Facebook Sayfası ve resmi web sitesi üzerinden bulabilirsiniz.