Sultangazi'de Esentepe diye bir takım var!

SULTANGAZİ ESENTEPE SPOR KULÜBÜ BASINA TANITILDI

Kahvaltıda Sultangazi Esentepe Spor Kulübü yönetim kurulu basın mensuplarına tanıtıldı ve kulübün vizyonu anlatıldı. Basına hitaben açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Hayati Bor, resmi kuruluş tarihi 1984 olan köklü bir kulüp olduklarını ve bazı maddi imkansızlıklardan dolayı zor durumlar geçirmiş olan kulübü, halkın da desteğiyle tekrar Sultangazi ilçesine kazandırdıklarını belirtti.

 

Gerek belediyeden gerekse diğer çevrelerden aldıkları destekle güzel şeyler başaracaklarına inandıklarını belirten Başkan Hayati Bor, yerel basının da bu başarılarda rol oynayacağının altını çizdi. Sultangazi’nin yeni kurulmuş bir ilçe olduğunu, doğal olarak bazı eksiklerinin bulunduğunu ve bu ilçenin geleceğinin gençlere bağlı olduğunu söyleyen Hayati Bor, gençlerin topluma kazandırılmasında diğer unsurların yanında sporun da önemli rolü olduğunu vurguladı.

 

Takımın şu anda 2. Amatör Ligde mücadele ettiğini belirten Kulüp Başkanı Hayati Bor, önümüzdeki sene bir üst lige çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Konuşmasının sonunda basın mensuplarından mekan sahibine kadar herkese tek tek teşekkürlerini ileten Bor, şampiyonluk kutlamaları için basın mensuplarıyla sözleşti.

 

Bu arada 13 Şubat 2011 Pazar günü, 18:00 – 24:00 saatleri arasında Nota 2 Düğün Salonunda Sultangazi Esentepe Spor Kulübü’nün tanıtım gecesi düzenleneceği bildirildi. Delta FM DJ’i Umut Öztürk’ün sunuculuğunu yapacağı gecede Kahtalı Mıçı, Ramazan Garipses, Küçük İbo ve daha birçok sanatçı sahne alacak.

Haber: Zekeriya YILMAZ

SULTANGAZİ AJANS