Kazım Karabekir sezonu açtı...

Mavi-beyazlıların ilk antrenman oldukça keyifli geçerken, Teknik Direktör Kerem Barut’un oyuncularını sık, sık motive ettiği ve çift kale maçta oyunu sürekli durdurarak, futbolcularına hatalarını anlattığı görüldü. Kazım Karabekir Mevlanaspor’un ilk antrenmanında bir de sürpriz vardı. Çevre mahallelerde görev yapan İmamlar, ilk çalışmaya gelerek Başkan Mustafa Türlü ve Yönetimi ile futbolculara başarılar dilediler.

Kazım Karabekir Mevlanaspor’un ilk antrenmanına Kulüp Başkan Mustafa Türlü, Başkan Yardımcısı Aktan Pala, Alt Yapı Sorumlusu Hilmi Ekinci ve Futbol Şube Sorumlusu Sedat Salıcı da katılarak, yeni sezon öncesi futbolculara başarılar dilediler.

Mavi-beyazlıların çalışmasına 27 futbolcu katılırken, Teknik Direktör Kerem Barut ile Yardımcı Antrenör Tarık Karnıyarık; 1 saatlik çalışmada sporcular ile bire, bir ilgilendiler. Isınma koşuları ve açma-germe çalışmasının ardından, 5’e 2 top kapma çalışması yapan Gaziosmanpaşa temsilci, antrenmanın son bölümlerinde ise çift kale maç yaparak çalışmayı tamamladı.

Futbolculuk kariyeri başarılarla dolu olan ve geçtiğimiz sezon Alt Yapısında görev yaptığı Kazım Karabekir Mevlanaspor ile ilk defa Büyükler kategorisinde Teknik Direktörlük yapacak olan genç teknik adam Kerem Barut’un, çalışmada futbolcularına adeta nefes aldırmadığı, çift kale maçta ise oyunu sık, sık durdurarak, daha basit oynamalarını istediği görüldü.

Öte yandan,  Mavi-beyazlıların ilk antrenmanında bir de sürpriz yaşandı. Hayırlıoğlu Camii İmamı İsmayil Yeşilbaş, Sayalar Camii İmamı Bahri Bulut, Validesuyu Camii İmamı Bülent Özkaradeniz ile Pazariçi Saadet Camii İmamı Turgay Karakurt tesislere gelerek, Teknik Kadro ve futbolcularla tanıştılar ve kendilerine başarılar dilediler.

Antrenman sonrasında Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan Kazım Karabekir Mevlanaspor Teknik Direktörü Kerem Barut, alt yapıdan takviyelerle güçlendiklerini, 15 gün boyunca ara vermeden çalışmalara devam edeceklerini ve daha sonra İl dışında 10 günlük bir kamp yaparak, yeni sezona en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyledi.

Haber: Burak Kurtuluş - Yerel Futbol