İftar Sonrası Ramazan Coşkusu

Osmangazi Katlı Kavşağı üzerindeki bulunan Kültür Çadırı’nı dolduran Sultangazililer ezgi, şiir, söyleşi, tiyatro ve sema gösterileriyle Ramazan ayının manevi iklimini yaşama imkânı buluyor.

Sultangazi Belediyesi, Ramazan ayında birbirinden güzel etkinliklerle Sultangazilileri buluşturmaya devam ediyor. Osmangazi Katlı Kavşağı üzerindeki bulunan Kültür Çadırını her akşam dolduran Sultangazililer, şiir, ezgi, tiyatro, sema gösterileri ve söyleşilerle Ramazan ayının manevi iklimini yaşama imkânı buluyor.


Bu hafta Dursun Ali Erzincanlı şiir ve naat Sibel Eraslan ise sıcak sohbetleriyle programa katıldı. Ömer Karaoğlu ve Taha ise ilahi ve ezgileriyle ramazan akşamlarına renk kattılar.

Geleneksel Ramazan eğlencelerini de sahneye taşıyan Sultangazi Belediyesi, çeşitli tiyatro oyunları sergiledi. Ramazan ayı etkinlikleri;  Vehbi Vakkasoğlu’ndan sema gösterisi ve sohbet programı, Ebubekir Sefil’den sohbet programı, Uğur Arslan’dan şiir gecesi, Geleneksel Ramazan Gösterileri ezgi geceleri ile devam ediyor.