Sultangazi'de okullar yeni döneme hazırlanıyor...

37 okulda çalışma başlatan Sultangazi Belediyesi;  boya ve badana işlemleri için 32 bin 500 kilo boyayı okullara dağıtıyor.

 

Sultangazi Belediyesi, eğitime ara verilmesiyle birlikte okullardaki ihtiyaçlar için harekete geçti.  İlçe genelinde faaliyet gösteren okulları 2012-2013 eğitim-öğretim dönemine hazır hale getirmek için  okul binalarının boya, badana ihtiyaçlarını karşılıyor.  Sultangazi Belediyesi 32 bin 500 kilo boyayı okullara teslim etmeye başladı.  

 

Bu çalışmalarla okullarda öğrencilere daha sağlıklı ve hijyenik ortamlar sağlanacağını belirten Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve okul müdürlerimiz ile sürekli fikir alış-verişinde bulunuyor ve okullarımızın ihtiyaçlarını gidermek için imkanlarımızı seferber ediyoruz.   Eğitim kalitesini artıracak ve öğrencilerimiz sağlıklı ve hijyenik ortamlarda eğitim almalarını sağlayacak her türlü çalışmanın içerisinde yer alıyoruz” dedi.

 

Geçtiğimiz yıl ilçedeki tüm öğrencilere bedava defter dağıtımının bu yılda devam edeceğini belirten Başkan Altunay, eğitim ve öğretime her alanda destek vermeye çalışacaklarının altını çizdi.