GOP'ta Ramazanın Şen Çocukları...

Çocuklar daha sonra anne ve babalarının yanında iftar açmanın mutluluğunu yaşıyor.

Sosyal Belediyecilik alanında yenilikleri ve değişik projeleri ile çığır açan Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin öncülük ettiği sokak iftarlarına aileleriyle birlikte çocuklarda rağbet ediyor.

Eski Ramazan eğlencelerini bir nebze de olsa tanımak imkanına erişen çoçuklar, Belediye’nin her sokak iftarı öncesi alana getirdiği şişme çocuk oyunlarıyla oynuyor ve daha sonra da anne ve babalarının yanında iftar açmanın mutluluğunu yaşıyor. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol tarafından çocuklara armağan edilen yüzlerce top her iftar yemeği öncesi dağıtılırken birbirinden ilginç görüntüler yaşanıyor. Hemen her çocuğun bir topa sahip olduğu iftarlarda, daha sonra şişme kaydırak ve tırmanma oyunları, çocukları bir başka eğlence dünyasının içine çekiyor. Her Ramazanda özellikle çocuklar için birbirinden eğlenceli gösteriler düzenleyen Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin bu yılki programında çocuklar için düzenlenen Hacivat Karagöz, kukla gösterileri, orta oyunu ve çocuk tiyatroları büyük beğeniyle izleniyor.

Gaziosmanpaşa Belediye bahçesi önünde yer alan etkinlik alanı her akşam çocuk sesleriyle dolup taşarken, onlar daha şimdiden yeni ramazanları özlediklerini belirtiyorlar.