Ak Parti'den Veda Meclisi...

Ak Parti'de bir sonraki Danışma Meclisi'nde olmayabilirler...
 
AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı, Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi’nde Eylül Ayı İlçe Danışma Meclis toplantısını gerçekleştrid.  Danışma Meclisine İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İlçe Sorumlusu Feti Ahmet Balin, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol ve birçok konuk katıldı.

Program Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş’in açılış ve selamlama konuşmalarıyla başladı ve akabinde sırayla Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının faaliyet sunumlarını gerçekleştirmesiyle devam etti.
 
10 Yıldır emek verenler emekliye mi ayrılacak...
Ak Parti Gaziosmanpaşa Eylül Ayı Danışma Meclis toplantısı, bazıları için son danışma meclis toplantısı oldu. Çünkü 1 Ekim'de başlayacak olan A.Adayı başvuruları dolayısı ile yönetim kurulundan istifalar başlayacak. Ve bir sonraki ay yapılacak danışma meclisi toplantısında aktif olarak yer alamayacak, belki misafir olacaklar. Ayrıca Ekim ayı danışma meclisi olacak mı? Şimdiden bir şey söylemek zor.

İlçede yaşanacak istifalar sonrası yeni atama yönetim gelme ihtimali de var. Bu ihtimal İlçe Başkanı İsmail Ergüneş'de aday olmak için istifa ederse daha da güçlenir. Yeni yönetim ve yeni isimler partiye yeni bir kan ve heyecan getirebilir.

İstifalar kişisel kararlardır. Ederler etmezler herkes kendi bilir.  Fakat bazı ilçe yöneticileri önce ilçe başkana kendisinin istifa edip etmeyeceğini sorup, daha sonra istifa edeceklerini ifade ediyorlar.

Ancak on yıldır teşkilatın her kademesinde görev yap. Yağmurda çamurda; gece gündüz dur durak bilmeden çalış. Telefonlar susmasın, kulak sağlığın bozulsun.  Zor iş bu siyaset!

Partiye verdiğin emeklerin bir yana... Acı tatlı günlerin bir yana... İstifa etmek zor be! Teşkilata başladığında doğan çocuklar bugün ortaokulda... Onca verilen emek... İstifa dilekçelerini yazarken bile, insanın elleri titrer...

On yıldır bu partinin tozunu toprağını yutan, her seçimde üstüne koyan bu teşkilat fertlerine bir meclis üyeliği acaba çok mu be! 

Bunu partinin yöneticileri elbette düşünecektir. Partinin geleceği için, alttan gelenlerin şevkini artırmak için, teşkilattan gelenlerede kapının açıldığını göstermek için işte fırsat! Veya sınav!

Haber - Yorum : Ali Şükrü KARA