Kıbrıslı Hakemler Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde

Spora verdiği destekle bilinen Gaziosmanpaşa Hastanesi, Kıbrıslı Hakemler Derneğiyle yapılan anlaşma çerçevesinde hakemlerimizin yıllık rutin kontrollerinde sağlık sponsorluğunu 2011 yılından beri devam ettirmektedir. Bu kapsamda, Hakemler Gaziosmanpaşa Hastanesini 24 Ağustos Cuma günü ziyaret ederek tüm sağlık kontrollerini yaptırdılar.

Kahvaltılı Basın Toplantısında, Gaziosmanpaşa Hastanesi Başhekim Yardımcılarından Dr. Ş. Kamil Basmacıoğlu, Gaziosmanpaşa Hastanesi’nin sporun ve sporcunun yanında olduğunu ifade ederek, “Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi yaklaşık 20 yıldır bölgenin sesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olmuştur. Önümüzdeki dönemlerde hastanemiz geniş bir yapılanma içerisine girerek sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edecektir. Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi olarak Türk futbolunun yanı sıra yavru vatan Kıbrıs Türk Futbolunu da yalnız bırakmadık, dedi.

  Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği ve KTFF MHK Başkanı Sadık Özbilgin, desteklerinden dolayı Gaziosmanpaşa Yöneticileri ve hekimlerine çeşitli hediyeler takdim ettiler. Basın toplantısında konuşan Kıbrıs Türk Futbolu Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanı Mehmet Özbilgehan hakem camiasına desteklerinden dolayı Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi’ne teşekkür etti. Aynı zamanda Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Can Hürel ve Hakemlerden Ecvet Kanatlı, günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yaptılar.

2012-2013 futbol sezonu öncesi Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçen Kıbrıslı Türk hakemler, spora ve sporcuya verdikleri destekten dolayı Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi yönetimine teşekkür ettiler.