MHP Geleneksel İftarına Devam Etti.

MHP iftar geleneğine devam etti.

MHP Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı bu yıl  6.’sı düzenlenen geleneksel iftarını Zettina Düğün Salonu’nda gerçekleştirdi.

Verilen iftar yemeğine MHP'li yöneticiler, parti üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve  çok sayıda vatandaş katıldılar.

İftar öncesi, Gaziosmanpaşa merkez Cami İmamı Ahmet Yazıcı, KURAN-I Kerim ve İlahiler okudu.  İftar yemeği sonrasıda,  sofra duasında Ülkücü şehitler ve tüm şehit mehmetçikler için topluca dua yapıldı.

MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Aytekin Çalışkan, kürsüye gelerek yaptığı konuşmada şöyle konuştu: "Gaziosmanpaşa’da Milliyetçi Hareket’e gönül vermiş ülküdaşlarımızla bu feyizli gecede bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz.
Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türkiye’nin içinde bulunduğu büyük tehlikenin farkındayız. İslam’ın bir gerçeği var; Kuran, Kuran’ın bir düşmanı var; zulüm, zulmün kurumsal adresi var o da; emperyalizm.
Bugün memleketimiz emperyalizmin kucağına düşürülmüş durumda, işsizlik, adaletsizlik, terör almış başını gidiyor. Memleket ise uyuşturucu bir havayla yönetilmeye çalışılıyor.
Hain emperyalizm ise Milliyetçi Hareket Partisi ve onun bilge lideri Devlet Bahçeli’yi siyasetin dışında bırakmak istiyor. Bunun için dışardan uğraşanları olduğu gibi içerdeki köstebekleri de biliyoruz. Ülkücü hareket olarak bu oyunların farkındayız.

Korkmuyoruz! Çünkü bu oyunları bozacak hem siyasi aklımız hem de millete hizmet edecek siyasi irademiz var. Şartlar ne olursa olsun genel başkanımızın bize öğretmiş olduğu siyasal düsturlar çerçevesinde demokratik yöntemlerle sandık siyaseti yaparak tek başına iktidar olacağımıza inanıyoruz."  [Haber : Yusufiyeli Cengiz AKYILDIZ  - Ulkdasim.net]