Saadet Partisi'nden Fevzi Çakmak Çıkartması

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı’nın üye taraması ve esnaf ziyareti programları kapsamında yapmış olduğu mahalle çıkartmalarında bu haftaki durağı Fevziçakmak Mahallesi oldu.

Yoğun katılımın olduğu programda konuşan Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Bilal AY :  “Saadet Partisi olarak her hafta bir mahallemizde üye  taraması ve esnaf ziyareti programı yapmaktayız. Girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmadan tüm halkımızı kucaklamaya çalışıyoruz. Birlik beraberliğimizin zedelendiği bu dönemde Saadet Partisi olarak halkımızın tüm kesimlerini kucaklıyor ve özlenen Milli Görüş Belediyeciliğinin ayak seslerini kendilerine duyuruyoruz” dedi

 

Halkın sorunlarını dinleyen AY “ halkımız dertli, halkımız sıkıntılı. Kentsel Dönüşüm konusunda kararsız ve endişeli. Güven duydukları Milli Görüşçüleri işbaşında görmek istiyorlar. Bizleri gördüklerinde nerede kaldınız sitemini duyuyoruz. İnsanımız efsane Milli Görüş Belediyeciliğini arıyorlar ve bunu da gerçek Milli Görüşçülerin getireceğini biliyorlar. Bizler de bu güvene ve ilgiye layık olmaya çalışıyor ve halkımıza özlemini çektiği o efsane günleri tekrardan yaşatmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.