Saffet Sancaklı'dan samimi itiraflar...

"Çok istedim Gaziosmanpaşa’da oynayamadım… Türk Bayrağı iner mi dedim Ülkücü Oldum!"

 

Gaziosmanpaşalı Milli Futbolcu Saffet Sancaklı, yeşil sahalardan sonra, siyasi sahalarda da koşmaya hazırlanıyor. MHP’den 2. Bölge Milletvekili A.Adayı olduğunu açıklayan Saffet Sancaklı, Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

 

Saffet Sancaklı ve bir grup arkadaşı ziyarette, ilçe başkanı Aytekin Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti.

 

Saffet Sancaklı fubol üzerine yaptığı sohbette “Gaziosmanpaşa’da amatör takımda oynuyordum. Sezonda 70 gol atıyordum. Beni 3. Lig’de ki Gaziosmanpaşa Spor’a almalarını istiyordum. –Hatta bazen stadın etrafında dolaşıyordum, biri görür beni alır diye…- Gaziosmanpaşa Spor’dan o zamanın parası ile 750 Bin Lira istiyorduk. Ama olmadı… Sonra Vefa’dan bizi istediler… Görüşmeye gittik… Vefa o zaman 2. Lig’de… Biz kendimizi gösterip, 1.Lig yolunun açılması adına 500’e de razıydık. Ne istediğimizi sordular… Biz daha bir şey söylemeden, Vefa başkanı “3 Milyon veririm” dedi. Biz arkadaşımla bir birimize baktık. Başkan bu bakışma sonrası “ısrar etmeyin, daha fazla veremem” demez mi? Biz dışarı çıkınca sevinçten uçuyorduk.  Daha sonra buradan Beşiktaş’a 20 Milyon TL’ye tranfer olarak gittim” dedi.

 

Siyasi olarak yaptığı sohbette “Vefa Poyraz’da okuyorum. Bir gün Türk Bayrağı’nı indirip, direğe başka bir bayrak çektiler. Bende Türk Bayrağı iner mi, buna karşı çıkan birileri yok mu? Dedim.  Var, ülkücüler dediler. O zaman bende Ülkücüyüm dedim. Ve o gün bugündür bu camianın içindeyim. Milletvekili adaylığı için İstanbul 2. Bölgeyi tercih ettim. Zor bölge… Çünkü MHP diğer bölgeler göre burada 50 bin civarında daha az oy alıyor. Listede ki yerim önemli değil, MHP için bu seçimde her noktada çalışacağım” dedi.