SESDER Pikniğe Hazırlanıyor

Sultangazi Esnaf ve Sanatkârlar Derneği’nin (SESDER) 4 Temmuz 2010 Cumartesi günü Gazi Mesire Piknik Alanı’nda yapmak istediği piknik programı netleşti.

 

Çok renkli görüntülere sahne olması beklenen etkinlikte açılış Semah, Semazen, Çocuklar için Palyaço, ile birlikte  Sultangazi’de yaşamlarını sürdüren 30  ses sanatçısı ile gerçekleşecek. Konuyla ilgili Sultangazi Belediye Spor Tesisleri’nde  bir basın toplantısı düzenleyen SESDER Başkanı Ramazan Altan derneğin çalışmaları ve düzenleyecekleri piknik ile ilgili bilgiler verdi.

 

Radyo, televizyon, gazete ile birlikte internet haber site temsilcilerinin katıldığı basın toplantısında konuşan SESDER Başkanı Altan; Sultangazi’de kalkınma ve İstahdam Projelerine öncelik verdiklerini ifade ederek, 4 Temmuz 2010 Pazar günü saat 9:30’da gerçekleştirecekleri pikniğin ilçede var olan birlik ve beraberliğin sürdürebilmesi açısından büyük önem taşıdığını ifade etti. Piknikte Sutangazi’de yaşayan sanatçıların yer almasını istediklerini kaydeden Altan, bu şekilde kendi değerlerine sahip çıkan bir kurum olarak örnek bir anlayışı ilçede hâkim kılmak istediklerini söyledi. Bu organizasyona başta Sultangazi Belediye Başkanı Sayın Cahit Altunay olmak üzere iş adamları, sanatçılar ve medya mensuplarının büyük katkı sunduklarını söyleyen Altan SESDER yönetimi olarak bu etkinliğe çok büyük bir özveriyle hazırlandıklarını belirtti.

Ünlü Sanatçı Latif Doğan’ında katılacağı PiknikteAli Sezer, Erdoğan Topuz, Kerem Mehmetoğlu, Kâhtalı Mustafa, Mevlüt Harikases, Hasan Sağlam, Azer Aktaş, Yunus Duman, Mustafa Çayan, Mehmet Şükrü İsmail Bingöl, İzzet Aktaş, İlhami Özdemir, Selin Seher, Serkan Yıldırım, Yasin Yıldız, Zakir Zeren Emir Sudemir sahne alacak.