SP'den Kahvede Kağıt Oynayanlara Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde arazi çalışmalarına da hız veren G.O.Paşa Saadet Partisi, ziyaretlere oto tamirci esnafıyla devam etti. İlçe Başkanı Özbay Yağmurkaya'nın başkanlığında tek tek tüm tamirci esnafını gezen teşktilat mensupları, sıkıntıları dinledi ve konuyla ilgili gerekli notlar alarak, bunların takipçisi olacaklarını belirttiler.

 

Saadet Partililer burada kahvelerde kağıt oynayan işsiz vatandaşları da ihmal etmeyerek ziyaret etti.

 

ESNAFTAN BÜYÜK İLGİ

Halkın ve esnafların büyük teveccüh gösterdiği ziyaretlerde, bir açıklama yapan İlçe Başkanı Özbay Yağmurkaya, 'Sadece seçim dönemlerinde değil, 365 gün halkın içinde, onlarla beraber olan tek teşkilat Saadet Partisi Teşkilatlarıdır dedi. Vatandaşların gösterdiği ilgiyi de değerlendiren Yağmurkaya, milletimiz, işsizlik, kredi borçları, faizler altında ezilir durumda... Dertlerini anlatabilecekleri kimse yok... Hükümet gelir adaletsizliğini çözmek şöyle dursun, gündeme bile almıyor... Herkes, Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın başkanlığındaki 54. hükümeti mumla arıyor.. Ama biz buradan müjdeliyoruz... Çok az kaldı... İnşallah 12 Haziran, Yeniden Büyük Türkiye'nin habercisi olacak' dedi.

 

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

Arazi çalışmalarının bundan sonra da devam edeceğini söyleyen Yağmurkaya, mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı gezeceğiz.. 'Milletimizi tek tek dinleyeceğiz ve onlara ülkenin kurtuluşu için çözüm önerilerini anlatacağız'... dedi.

 

Teşkilat olarak kenetlendiklerini de belirten Yağmurkaya, Saadet Partisi Teşkilatları bir kardeşler topluluğudur... Herkes omuz omuza verdi. Gençlik ve Kadın Kollarımız da aynı şekilde zafere kenetlendiler... Bütün bunlar efsane hizmetlerin habercisidir' diye konuştu.