Sultangazi'de Vatandaşlardan Şikayet Var!

Gophaber.com haber merkezimize zaman zamn vatandaşlarımızdan şikayet mailleri gelmekte ve bizde çoğu zaman bunları yayınlamaktayız…

Son mailler ise Sultangazi ile ilgili…

Vatandaşlar adreste vererek, kaldırım işgalleri ve Pazar tahtaları ile ilgili şikayetlerini dile getirip, yetkililerden müdahale etmesini istiyor. İşte o şikayet maillerinden bazıları

“Pazartesi pazarı esnafı pazar harici tezgahlarını 2553 Sokak No:7 adresindeki boş araziye bırakıyor. 4 defa bu tezgahlar kullanılarak binalara hırsız girdi. Acilen bu tezgahların buradan kaldırılmasını istiyoruz.”

“Eski Edirne Asfaltı kaldırımları milyonlarca lira harcanarak yenilendi. Ancak kısa bir sürede işyerleri kaldırım taşlarını sökerek araçlarını kaldırıma parketmeye başladı. Bunu No:726 dan No:740'a kadar incelediğinizde görebilirsiniz. Artık yayalar yolda yürümek zorunda kaldılar. Maalesef belediye duyarsız. Kaldırımlar araç park yeri değildir. İsteyen istediği yerdeki kaldırım taşlarını sökmemeli. Sökenler cezalandırılmalı. Sultangazi ne zaman İstanbul olacak? Lütfen mesajımızı yetkililere iletirmisiniz?”

“CEBECI MAHALLESI ÇANAKKALE ŞEHITLERI CADDESI-2549 SOKAK KÖŞE ve 2543 SOKAK KÖŞE ADRESINDEKI  KAHVEHANELER CADDE ÜZERİNDEKİ KALDIRIMI IŞGAL EDEREK KALICI BIR ŞEKILDE KAPATTI. Artık kaldırımda yürüyemez olduk. BELEDIYENIN KALDIRIM IŞGALLERINE KARŞI TEPKISIZ KALMASI, DENETIMIN OLMAMASI SULTANGAZI'DE KALDIRIM IŞGALININ ARTIK NORMAL HALE GELMESINE NEDEN OLDU. LÜTFEN BUNU GEREKLİ MERCİLERE İLETİRMİSİNİZ. ÇÜNKÜ DEFALARCA BİLDİRMEMİZE RAĞMEN HİÇBİR İŞLEM YAPILMIYOR. TEŞEKKÜRLER...”

Etiketler: sizden gelen, okuyucu mektubu, şikayet var, sultangazi